Støtte Lydighetsnorge?

Lydighetsnorge er en ideell organisasjon hvis formål er å bidra til å støtte utøvere i hundesporten lydighet samt bidra til rekruttering til sporten.


Lydighetsnorge skal bidra til rekruttering gjennom satsninger på talent- og rekruttropp. Talent- og rekruttropp innebærer at ekvipasjer som har søkt om deltakelse, og har blitt vurdert aktuelle, blir tilbudt plass i troppene for ett år. Troppene har flere treningssamlinger med topp instruktører gjennom året.

Lydighetsnorge skal også bidra til å støtte utøvere i hundesporten lydighet som representerer Norge i Nordisk mesterskap, EM og VM.

Hvordan kan man støtte?


Det er flere måter å støtte Lydighetsnorge på:

Kan klubben arrangere uoffisielt stevne til inntekt for Lydighetsnorge?


Uoffisielle stevner er populære, og god trening. Klubben må ikke hyre inn en godkjent dommer/konkurranseleder for slike stevner. Ta kontakt med Lydighetsnorge, så ordner vi annonsering, mottar påmeldinger, utarbeider startlister/katalog, og ordner med kritikkskjema. Vi kan og bistå med å finne aktuell «dommer». Det eneste klubben trenger å gjøre er å skaffe område for stevnet, nødvendige funksjonærer, resultatservice og eventuelt kiosk.

Kan noe av kursinntekten gå til Lydighetsnorge?


Helgekurs/eller minikurs, vi kan annonsere kurset på alle våre sosiale kanaler; Facebook, Instagram og på nettsiden vår. Et beløp på for eksempel kr 50 – 200 per kursdeltaker kan for eksempel brukes til å støtte Lydighetsnorge.


Videre kan klubben velge for eksempel å bruke et eventuelt overskudd fra kiosksalg, loddsalg, salg av brukt utstyr til støtte for Lydighetsnorge.Alt hjelper!


Vippsnummeret vårt er: 119742 - og vi er takknemlige for hver minste krone.