Terminliste NKK (velg "lydighet" og klikk "søk")


lydighetsnorge.no ønsker ikke stevneannonser på facebookgruppa (informasjon forsvinner lett da). Vi oppfordrer hundeklubber som ønsker å promotere stevnet sitt til å sende inn bilde og lenke til arrangementet til oss på mail admin@lydighetsnorge.no, så legger vi ut annonsen her. Vi oppfordrer også hundeklubber til å benytte facebookgruppa "Kommende LP-stevner". Lykke til med arrangementet!

Kongsberg Hundeklubb arrangerer uoffisielt stevne til inntekt for lydighetsnorge innendørs i Kongsberg 30. mars (begrenset antall plasser).

Dommer: alle klasser Svein G. Rønning

Påmelding


Lydighetsnorge.no avholder årsmøte i klubbhuset til Kongsberg hundeklubb rett etter konkurransenAsker Hundeklubb arrangerer uoffisielt lydighetsstevne til inntekt for lydighetsnorge.no, alle klasser

Dommer: alle klasser Stein Ole Nergaard

Det vil bli anledning til å belønne hundene underveis i programmet.

Vel møtt!

Påmelding OBS! Det er dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet
Kommende hundekurs har mange promoteringsalternativer på facebook, både ment landsdekkende og lokalt. Vi oppdordrer alle som skal arrangere hundekurs til å benytte seg av de gruppene (søk opp "kommende hundekurs")


lydighetsnorge.no setter derimot gjerne inn annonser for kurs som instruktør NKK, stevnelederkurs, dommerkurs mm på denne siden (ikke facebookgruppa). Send annonsen til admin@lydighetsnorge.no. Lykke til med gjennomføringen!